Lectia despre „NON-STOP”

In urma cu ceva vreme am trecut pe langa un magazin pe usa caruia se putea vedea afisat programul de functionare. Lucrul acesta nu este iesit din comun, orice magazin trebuie sa aiba afisat orarul, doar ca acesta despre care va vorbesc avea o particularitate aparte. Sub cuvantul ORAR scria, cu litere mari si rosii, NON-STOP si imediat dedesubt 8:00 – 20:00.

La fel de imediat, m-am indreptat spre stimabila doamna care se ocupa de vanzari pentru a-i cere lamuriri suplimentare legate de acest program de functionare al magazinului si dansa, extrem de amabila, mi-a spus ca programul este NON-STOP intre 8:00 si 20:00 in sensul in care personalul sta 12 ore la munca fara pauza de masa.

Pentru ca stimabila doamna era convinsa ca orarul nu prezenta nicio neregularitate, ma vad nevoit sa-i transmit ca NON-STOP inseamna 24 de ore din 24.

NON-STOP reprezinta o indicatie cat se poate de clara pentru un posibil cumparator care in felul acesta intelege ca indiferent de ora la care va vizita magazinul acesta va fi deschis.

Daca un magazin are un program de functionare mai mic de 24 de ore, ideea de NON-STOP devine la fel de stupida ca si ideea de a tine oamenii la munca 12 ore fara pauza de masa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.