Ultima etapa inainte de sferturile Campionatului de Tenis de Masa Sports Events!

In aceasta seara, la Complexul IDM din Grozavesti, este programata etapa a 7-a a Campionatului Corporate de Tenis de Masa marca Sports Events. Ultima etapa din faza grupelor va incepe la ora 19:30.

La prima masa va evolua liderul grupei A, echipa APA NOVA VEOLIA, in compania formatiei HPE. Langa acestea vor intra CYROM ROMANIA si HP INC. In continuare, la masa nr. 12, vor juca GENPACT ROMANIA si KRUK ROMANIA, pentru ca apoi ultimul meci al grupei sa se dispute intre GOTHAER ASIGURARI 2 si SAP ROMANIA 2.

Urmeaza bineinteles meciurile grupei B.
Liderul acesteia, formatia NOBEL va juca impotriva ocupantei locului 2, echipa WIPRO ROMANIA la masa 15. Vor intra la joc si SAP ROMANIA 1 cu MICROSOFT ROMANIA, urmate de AVIRA SOFT cu KONICA MINOLTA ROMANIA. Masa 18 ne rezerva o partida aprinsa ca de obicei, decisiva pentru aflarea celor care merg mai departe in faza finala. Avem de urmarit meciul dintre ADOBE ROMANIA si GOTHAER ASIGURARI 1.

Ramaneti cu Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul ultimei etapei din faza grupelor a Campionatului Corporate de Tenis de Masa Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.