Se cunosc invingatorii semifinalelor si barajelor campionatului de fotbal Sports Events!

Aseara pe terenul de la Sud Arena au avut loc meciurile retur din cadrul barajelor si a semifinalelor campionatului de fotbal Sports Events.
Generali, cu o tactica foarte bine pusa la punct, a avut grija sa nu piarda avantajul luat inca din meciul tur. Cu siguranta ca Apa Nova 1 si-ar fi dorit mai mult dar trebuie sa se multumeasca in cele din urma cu finala mica chiar daca aseara a reusit sa invinga cu 5-4.

In a doua semifinala am avut parte de un joc foarte frumos in care HPE a stiut sa gestioneze mai bine lucrurile si sa se impuna in final cu 4-2 reusind calificarea in finala. VTM, desi a luptat pana in ultimul minut s-a vazut invinsa si va lupta duminica pentru a ocupa ultima pozitie a podiumului.
Dupa semifinale au urmat meciurile de baraj.

Apa Nova 2 a reusit sa intoarca rezultatul din meciul tur cu Radio Romania si sa invinga cu 6-3, un rezultat suficient pentru a castiga dubla. Ambele echipe merita felicitari pentru jocul prestat, oferindu-ne un spectacol cat se poate de agreabil.
HP Inc. nu a putut face prea mult nici in returul impotriva Adobe, pierzand meciul cu 5-4 si implicit locul in Liga 1. De partea cealalta putem spune cu certitudine ca Adobe a meritat cu prisosinta promovarea.

Ramaneti cu Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul editiei de toamna a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.