Recompense pentru sportivii de excepție

Primarul General, Gabriela Firea, a premiat, ieri, începând cu ora 16:00, în cadrul ”Galei Sportivilor”, membrii echipei de handbal feminin, ai echipei de volei feminin aparținând Clubului Sportiv Municipal București și ai echipei de spadă a României medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 2016.
Primarul General le-a oferi titlu de ”cetăteni de onoare” antrenorilor și sportivilor echipei de handbal feminin care au câștigat Cupa Campionilor Europeni, celor ai echipei de volei feminin aparținând Clubului Sportiv Municipal București care a câștigat Cupa Challenge și celor ai echipei de spadă a României, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 2016.
Sportivii și antrenorii au primit, pe lângă diplomele ce atestă calitatea de „Cetățean de Onoare” și premii în bani.

Gabriela Firea le-a mulțumit sportivilor și antrenorilor prezenți pentru eforturile depuse și pentru performanțele obținute și le-a promis celor legitimati la Clubul Sportiv al Municipiului București (CSMB) că Municipalitatea va continuă să susțină sportul de performanță.
Edilul șef i-a rugat pe sportivi ca, în limita timpului disponibil, să se implice în acțiuni de popularizare a sportului în școli, astfel încât copiii să fie atrași către activitățile sportive prin exemplele oferite de campioni.

Cristina Vărzaru, componentă a echipei de handbal a CSMB, i-a mulțumit, în numele echipei, Primarului Capitalei pentru sprijinul pe care Municipalitatea l-a acordat în pregătirea pentru înalta performanță. Sportiva a subliniat și că recunoașterea pe care titlul de „Cetățean de Onoare al Municipiului București” o marchează nu este deloc obișnuită pentru sportivii care ating înalta performanță și, de aceea, le aduce o mare bucurie.
Gabriela Szabo, fost ministru al tineretului și sportului, a menționat importanta dezvoltării infrastructurii sportive, la nivelul Bucureștiului, pentru că, apoi, pe baza acesteia să poată fi atrași către sport cât mai mulți copii.

Președintele CSMB, Alin Petrache, a mulțumit Primarului Capitalei și Consiliului General pentru deblocarea primelor de victorie pentru campioanele clubului, prime promise încă din luna mai, și a ținut să sublinieze că, pe lângă susținerea înaltei performanțe, CSMB își dorește să devină cel mai bun club din țară în ceea ce privește, inițierea, copiii și juniorii, adică atragerea copiilor către sport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.