Meciuri echilibrate in semifinalele si barajele Campionatului de Fotbal Sports Events!

La baraj, HP Inc. s-a vazut invinsa cu 5-3 de catre Adobe cu toate ca a pornit cu prima sansa. Echipa din Liga a 2-a a jucat dezinvolt si fara trac, si cu siguranta a facut un pas important pentru promovarea mult dorita.

Radio Romania a reusit sa invinga Apa Nova 2, cu 3-2, la capatul unei partide foarte spectaculoase in care Apa Nova 2 a revenit pe tabela de la 2-0, dar s-a vazut invinsa pe final. Rezultatul a fost insa unul strans care a facut meciul retur cu atat mai interesant.

In semifinale, VTM si HPE au remizat la 2 un meci aprig disputat. Gazdele acestui meci au condus mereu pe tabela, iar HPE a trebuit sa caute in permanenta egalarea care a si venit. Echipa care va merge mai departe se va decide miercuri.

Echipa Generali a trecut de Apa Nova 1 cu 4-1 intr-un meci in care s-a observat dorinta de revansa a asiguratorilor. Desi se poate spune ca au luat o optiune serioasa pentru finala, gazdele cunosc puterea de lupta a campionilor in exercitiu, iar in retur acestia vor incerca din rasputeri intoarcerea rezultatului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.