CONCURS: Câștigă un super premiu din piele naturală!

Bucuresti FM pune la bătaie un pachet compus din trei accesorii lucrate manual din piele naturală oferite de Atelier 437, brand participant la târgul de design contemporan în piele, „MATERIA„, desfășurat în perioada 5-6 noiembrie.

Află mai multe detalii despre acest târg, mâine, în matinalul „Bună dimineața, București!”, prezentat de Răzvan și Bari, de la ora 9:30 🙂
Înscrie-te în concurs urmând paşii de mai jos.

Regulamentul concursului:

1. Perioada desfășurării concursului: 2 noiembrie – 4 noiembrie 2016;

2. Concursul se desfășoară pe site-ul www.bucurestifm.ro şi pe pagina oficială de Facebook BUCUREŞTI FM;

3. Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa, Bucureşti” la ora 09:15, în ziua de 4 noiembrie 2016 prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului independent www.random.org;

4. Premiul constă într-un pachet compus din trei accesorii lucrate manual din piele naturală oferite de Atelier 437;

5. Înscrierile la concurs se pot face doar pe site-ul www.bucurestifm.ro;

6. Participanţii la concurs se pot înscrie o singură dată;

7. Premiul oferit NU poate fi echivalat în bani;

8. În cazul în care câștigătorul renuntă la premiu sau nu întruneşte condiţiile de acordare a premiului, el nu poate avea alte pretenţii materiale sau morale;

9. În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestui concurs.

ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului.

Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la acest concurs.

Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI.

La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale;

10. Dacă o situaţie de forţă majoră (aşa cum este ea definită legal) împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

Prezentul regulament se supune “Regulamentului general pentru concursurile organizate de BUCURESTI FM”, afișat pe site-ul www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns