Aflam toate necunoscutele in etapa a 14-a a Campionatului de Fotbal Sports Events!

In liga I, Apa Nova 1 vs. Kruk se anunta mai mult un meci de pregatire si palmares, rezultatul din aceasta seara neafectand niciuna dintre echipe.

Generali si VTM continua lupta de la distanta pentru sefia in clasament. Astfel, primii intalnesc Genpact, o echipa care inca nu este salvata de la retrogradare, iar vulpoii pe Radio Romania care, de asemenea, au nevoie de puncte pentru a fi siguri de locul de baraj.

Pentru a continua sa mai spere la o revenire spectaculoasa pe ultima suta de metri, HP Inc. are neaparat nevoie de o victorie in fata celor de la HPE si, de asemenea, sa fie ajutata si de jocul rezultatelor in celelalte partide.

In Liga a II-a, lucrurile sunt la fel de complicate.
Apa Nova 2 isi pune toate sperantele in meciul cu Adobe, dar aceasta din urma spera in continuare la primele 4 locuri tinand cont ca are si un meci mai putin disputat.

Unicredit doreste sa stearga impresia mai putin buna din etapa trecuta si cu 3 puncte in intalnirea cu Claim Expert isi asigura cel putin barajul.

APS dar si adversarii ei de la UPC continua lupta pentru primele 4 locuri, ambele echipe avand sanse matematice in cazul unei victorii.

Pentru a continua batalia, Cyrom isi doreste, de asemenea, cat mai multe puncte cu HPE 2.
Desi se anunta un meci mai usor, ultimii fiind deja promovati, cu siguranta calculele de pe hartie nu se vor potrivi cu cele din teren.
Cu siguranta raspunsul il vom afla diseara la locatia de desfasurare a meciurilor – Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.