Spectacole de teatru în București – 30 octombrie

Sursa Foto:fnt.ro

Spectacole de teatru semnate de regizorii Tompa Gábor, Mihai Măniuţiu, Felix Alexa, Vlad Massaci și Alexandru Darie, la final de FNT 2016.
Ultimul weekend al Festivalului Național de Teatru prilejuiește și două întâlniri speciale, prima cu marele regizor Lev Dodin și spectacolul său ”Livada de vişini”, iar cea de a doua, cu dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu, personalitatea centrală a acestei ediții. Pe acest fascinant creator îl veți vedea pe scenă în ”L’Om DAdA”, îl veți cunoaște în ipostaze inedite vizitând expoziția de la TNB, din foaierul de la Sala Mare, și răsfoind volumul ”Miroirs” de Gigi Căciuleanu, album ce va fi lansat înaintea reprezentației din această seară, la TNB, Sala Atelier.

17:00
”La ordin, Führer!” de Brigitte Schwaiger, spectacol în regia lui Mihai Măniuţiu, realizat la Teatrul ”Aureliu Manea” Turda, cu Maia Morgenstern în rolul principal. Reprezentația este găzduită de Teatrul Odeon, Sala Majestic.

18:00 și 20:00
”The Bach Files”, spectacol creat de Alexandru Darie, pe muzica lui Adrian Enescu, interpretată live de Zoli Toth Project. la Teatrul Bulandra, Sala Sala Toma Caragiu. în rolurile principale, cu Adrian Ciobanu, Antoaneta Cojocaru, Raphaela Lei și Alin State.

19:00
”Livada de vişini” de A.P.Cehov, adaptarea scenică şi regia: Lev Dodin, spectacol prezentat de Teatrul Maly Drama – THEATRE DE L`EUROPE,Sankt-Petersburg, Rusia, la TNB, Sala Mare.

20:00
”Dansând în noapte” de Patrick Ellsworth, după filmul „Dancer in the Dark” de Lars von Trier, spectacol în regia lui Vlad Massaci, realizat la Teatrul ”Sică Alexandrescu” Braşov, prezentat la TNB, Sala Studio.

„L’Om DadA”, un spectacol de teatru dans creat de Gigi Căciuleanu, de data aceasta pe un text de Tristan Tzara, la TNB, Sala Atelier. Dansatorul Gigi Căciuleanu revine pe scenă alături de actorul Lari Giorgescu.

”Cutia Pandorei”, spectacol cu Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, în regia lui Felix Alexa, prezentat de ArCuB la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei.

21:00
”Sfârşit de partidă” de Samuel Beckett, regia: Tompa Gábor, spectacol produs de Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania ”Tompa Miklós”, găzduit de TNB, Sala Pictură. Spectacol în limba maghiară cu traducere în limbile română şi engleză, nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

22:00
”Apă de mină”, spectacol cu: Ioan Coman, Alexandru Potocean, Virginia Mirea, Alin Florea, Irina Antonie, la Teatrul Act.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.