De 88 de ani – Radio Romania

La 1 noiembrie 1928 a inceput sa emita postul public de radio.
Ideea grozava a unui mic grup de entuziasti pasionati de radiofonie n-ar fi prins insa contur daca n-ar fi existat ascultatorii, cei care inca de la inceput au devenit parte a acestui proiect. Statutul de functionare prevedea clar si contributie privata la capitalul social prin subscriptie publica. Astfel, de la abonamente pana la taxa radio, inca de acum 88 de ani Radioul Public a fost al celor care il asculta.
De aproape 9 decenii TU ne obligi sa vorbim serios si liber. Suntem o echipa de aproape 9 decenii. Impreuna am parcurs un drum lung si am fost martori la toate evenimentele majore din intreaga lume. Iar amintirile sunt ale tuturor.
Inca de la inceput taxa radio a asigurat legatura dintre ascultator si vocile din eter. Cultura, sportul, divertismentul si informatiile din toate domeniile s-au impletit pe frecventele noastre, in armonie cu asteptarile si nevoile publicului.
Am traversat momente tulburi din istoria lumii si ne-am bucurat de fiecare clipa de emotie pura. De pasi importanti, de succesele romanilor pe marile scene si arene ale lumii. Ascultatorii ne-au stat intotdeauna alaturi, contribuind financiar si in mod direct la calitatea programelor. Mereu atent la Radio Romania. Pentru ca impreuna formam o echipa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.