Raluka si Killa Fonic au adus „Dulce otrava” pe 98,3 FM!

Am mai adaugat un nume in topul celor mai punctuali artisti care calca pragul studioului Bucuresti FM, si aici ne referim doar la cei care ne onoreaza cu prezenta la matinal, caci celorlalti invitati al emisiunilor colegilor nostri nu le tinem socoteala. Raluka, despre ea este vorba, a venit sa-si bea cafeaua cu noi si sa mai vorbim despre una-alta. Normal, a venit insotita de Killa Fonic, un baiat foarte talentat din Ploiesti pe care-mi doream sa-l cunosc, si care iata-l scos din scena underground in lumina reflectoarelor de Raluka.

01-raluka-si-killa-fonic-la-bucuresti-fm-foto-alexandru-doleaAsa cum sigur stiti, cei doi au colaborat pentru ultima piesa a Ralukai, „Dulce otrava”, o piesa cu peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube si care se bucura de o mare popularitate in randul ascultatorilor de muzica romaneasca. Muzica si versurile sunt facute chiar de ei, in colaborare cu Tamaz si orchestrata si produsa de Lu-K Beats. Tamaz si Lu-k Beats sunt doua nume din „familia” Quantum Music, in care o mai avem pe Irina Rimes, Zagga, Andy si DDY, Satra Benz, plus Killa Fonic, o gasca de tineri talentati care s-au adunat in jurul Ralukai pentru a-si face un drum impreuna in industria muzicala romaneasca.

05-raluka-si-killa-fonic-la-bucuresti-fm-foto-alexandru-doleaDaca nu s-ar fi intamplat acum, la aceasta piesa, sigur colaborarea Raluka – Killa Fonic s-ar fi produs mai devreme sau mai tarziu, Raluka fiind fan Satra, Killa fiind si preferatul ei. Povestea piesei insa o veti afla din inregistrarea video de mai jos a matinalului de azi,inclusiv ce parere are Killa Fonic despre aceasta „prezenta” a sa in sfera muzicii comerciale. Va pot spune doar ca are o atitudine cat se poate de matura, iar fanii pe care-i are n-au avut nicio reactie adversa la aceasta miscare despre care suntem convinsi ca-i va propulsa cariera. Oricum, cum spuneam, este un baiat foarte talentat. Si inclusiv Raluka este de acord cu acest lucru.

04-raluka-si-killa-fonic-la-bucuresti-fm-foto-alexandru-doleaSi pentru ca toata aceasta dimineata am discutat cu Razvan despre cersetorii din Bucuresti, am dezbatut putin subiectul si cu cei 2 invitati ai nostri. Ca orice om de buna-credinta si ei sunt sensibilizati la vederea unui om napastuit de soarta, si zau ca mare le-a fost mirarea cand au aflat cat castiga lunar Harieta, Unguru’ si toti ceilalti „napastuiti” profesionisti care, pe fondul sensibilizarii audientei, castiga lunar sume fabuloase de bani. Dar uimirea si indignarea s-au evaporat cand am dat drumul piesei pe 98,3 FM. Pentru ca, da, „Dulce otrava” este o piesa-piesa.

Vezi AICI arhiva emisiunii Buna dimineata Bucuresti
Credite Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns