Sufrageria cu Pisici – eveniment de adopţii şi răsfăţ pisicesc

Pisicile își doresc o familie! De aproape 5 ani, scopul principal al proiectului de voluntariat Camera cu Pisici este de a găsi familii pentru pisicile salvate de pe străzile Bucureştiului. Pe lângă spaţiul virtual în care sunt oferite spre adopţie pisicile din grija voluntarilor Camerei cu Pisici, se încurajează demersurile individuale prin promovarea pisicilor fără stăpân salvate de alţi iubitori de animale.

Pentru a 9-a oară, Camera cu Pisici iese din spaţiul virtual şi vă aşteaptă la evenimentul SUFRAGERIA CU PISICI, ce va avea loc duminică, 23 octombrie 2016, orele 12:00-18:00, la Sufrageria cu Jocuri (str. Nicolae Filipescu nr. 57).

Veţi găsi aici pisici pentru adopţie, prăjituri de casă, sacoşe de pânză și calendare cu pisici, produse handmade şi tot felul de decoraţiuni pisicoase.

Pisicile vin gata deparazitate, vaccinate, unele sterilizate, iar voluntarii Camerei cu Pisici vă ajută să găsiţi cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă, precum şi cu sfaturi practice privind noii voştri companioni. La acest eveniment sunt oferite spre adopţie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului Camera cu Pisici.

Banii strânşi vor ajuta la achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate de pe stradă şi la îngrijirea celor care nu-și vor găsi familii la eveniment. Dacă doriți, le puteți aduce pisicilor și cadouri: hrană, transportoare, jucării sau orice consideraţi ca le-ar face viața mai frumoasă până la adopție.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.