Meciuri incrancenate in etapa a treia a Campionatului de Tenis de Masa Sports Events!

Campionatul Corporate de Tenis de Masa Sports Events ne-a oferit o noua seara de jocuri la Club IDM!

Liderul grupei A, APA NOVA VEOLIA, trece si de SAP ROMANIA 2, cu 5-0, astfel consolidandu-si pozitia. La mica distanta in spatele lor insa, se afla GOTHAER ASIGURARI 2 care datorita victoriei cu 3-2 in fata echipei GENPACT ROMANIA, a urcat pe locul 2.

Clasamentul s-a strans si in partea a doua a lui, unde HP INC a trecut, in prima ei victorie, de KRUK ROMANIA cu 4-1. Si HPE a obtinut prima victorie din aceasta editie de toamna, in partida cu CYROM ROMANIA, tot cu scorul de 4-1.

In „focuri” au fost si mesele de joc pentru grupa B. Liderul NOBEL si-a reafirmat prin victoria cu 3-2 din meciul cu ADOBE ROMANIA. Lupta pentru pozitia secunda in aceasta grupa este foarte „aprinsa”, astfel ca in acest moment avem 3 echipe cu sanse aproximativ egale pentru acest loc. SAP ROMANIA 1 s-a bucurat de victorie in partida cu AVIRA SOFT, scor 4-1, si tot intr-o partida castigata destul de facil, WIPRO ROMANIA s-a impus cu 5-0 in fata celor de la KONICA MINOLTA ROMANIA.

Vrem sa felicitam echipa MICROSOFT ROMANIA care a izbutit prima victorie din acest campionat, in meciul cu GOTHAER ASIGURARI 1, rezultat aflat in urma meciului de dublu, decisiv fiind, ducand scorul la 3-2.

Asa cum ne asteptam, meciurile acestei etape au fost extrem de interesante si a meritat sa fim prezenti la desfasurarea lor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.