S-a incheiat editia de toamna a Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events!

In weekendul 15 – 16 octombrie ne-am bucurat de unele dintre cele mai frumoase meciuri din ultimele sezoane, in cadrul fazei finale a Campionatului Corporate de Tenis de Camp organizat de Sports Events.
Sambata cu incepere de la ora 12:00, am urmarit semifinalele celor doua tablouri, Premium si Prestige. Confruntarile, prin modul in care s-au desfasurat, au fost de la o extrema la alta. Pe de o parte o victorie mult prea simpla pentru campionii en-titre, ORACLE ROMANIA, care au trecut de SAP ROMANIA 1, prin lipsa de prezente a acestora. Tot in cadrul Prestige, UNICREDIT BANK, a trecut de SAP ROMANIA 2, in urma unor jocuri mai disputate decat a aratat-o scorul. Pe prima finalista Premium am aflat-o in urma cu cateva saptamani, cand formatia lui VULPOI & TOADER MANAGEMENT, a trecut de WIPRO ROMANIA cu un ultim meci care s-a bucurat de jocul in aer liber. Spunem asta, intrucat cea de-a doua semifinala „a intrat” in balon, acolo unde GENPACT ROMANIA a trecut de CYROM ROMANIA.

Ziua de duminica ne-a adus meciuri foarte frumoase. Am premiat castigatoarea grupei Premium, echipa celor de la GENPACT ROMANIA, urmata de VTM, iar medalia de bronz i-a revenit selectionatei WIPRO ROMANIA.
Cu incepere dupa ora 15:00, toti cei prezenti ne-am bucurat de o finala a finalelor intre ORACLE ROMANIA si UNICREDIT BANK. Incarcatura meciurilor a fost atat de mare si nivelul jucatorilor deosebit de ridicat si de echilibrat, incat componentii echipei ORACLE s-au impus spun vocile expertilor de pe margine, datorita experientei mai mari dobandite in competitie. Dovada de spirit fair-play au dat toate formatiile prezente duminica, cu totii participand la jocurile de dublu, chiar daca nu mai contau pentru rezultatele finale.
Asadar s-a incheiat un nou sezon de tenis de camp ce poarta marca Sports Events, cu meciuri frumoase, jucatori tehnici si creativi, dorinta de victorie pana la ultima minge si o atmosfera in tribune deosebita, toate ingredientele pe care cei prezenti au anuntat ca vor sa le repete in primavara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.