CONCURS: Vunk in weekend la Beraria H…Castiga o invitatie la concert!

Vunk va susține un concert la Berăria H, sambata, 15 octombrie, începând cu ora 22:00.

Evenimentul face parte din trilogia de concerte ENIGMA, o calatorie de Încredere, în 3 afis-concert-vunk-beraria-h-octombrie-2016acte, 3 concerte ce se vor întâmpla în locuri diferite, în perioade diferite, dar toate legate între ele.
Primul dintre el este „Du-mă mai departe”.

Va fi pentru prima dată când scena din Berărie va fi mutată în altă parte, Vunk aducând propria producție pentru acest spectacol.

Piese noi, invitați noi, inovații sceno-tehnice, toate sunt pregătite să vă arate universul Vunk, mai puternic și mai emoționant ca oricând.

Celelalte două concerte din Trilogie sunt „Loial” (9 decembrie) și „Secretul tău” (21 aprilie 2017)…locațiile vor fi anunțate ulterior.

Bucuresti FM te invita sa castigi o invitatie dubla pentru tine si unul dintre prietenii tai la megaconcertul din acest weekend!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti vineri dimineata „Buna dimineata, Bucuresti!” cu Razvan si Bari, live din pasajul de la Universitate, sa raspunzi provocarii celor doi si invitatia valabila pentru doua persoane la concertul celor de la Vunk va fi a ta!

Deci, esti fan?
Dovedeste-ne!

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.