Surprize in primele meciuri ale Campionatului de Baschet Sports Events

Joi seara s-a auzit fluierul de start al noului sezon de baschet, marca Sports Events. Asa cum ne asteptam, dorinta de joc a fost mare, astfel ca toate cele 8 echipe au fost prezente la Sala de jocuri Iris Sports Arena.

Surprizele nu au intarziat sa apara, chiar din Etapa 1, din primul meci, al campionilor de la ADOBE ROMANIA 1, care au cedat partida, bancherilor de la UNICREDIT cu 7 la 3. Confratii lor, ADOBE ROMANIA 2, de asemenea au avut o seara dificila, intrucat ORACLE WARRIORS s-au impus in fata lor cu 10 – 2.

Sub celalalt panou, BUCKET BREAKERS n-au avut mila fata de noii veniti in campionat, cei de la HP INC, incheind partida 13 – 3, in timp ce GLOBE TROLLERS au fost invinsi de SAP ROMANIA, aflati la debut.

Etapa a 2-a a reechilibrat putin situatia, in sensul ca ADOBE ROMANIA 1 a reinceput sa castige meciuri si chiar si-a razbunat colegii de la echipa nr. 2, trecand de ORACLE WARRIORS cu scorul de 6 la 3.

Simultan s-a jucat la al doilea panou, partida UNICREDIT BANK vs. HP INC, adjudecata de bancheri cu 11 la 6.

Seria urmatoare de jocuri a adus sub panou o partida foarte echilibrata, intre BUCKET BREAKERS si SAP ROMANIA, incheiata la limita in favoarea primilor cu 8 la 7.
Partida care a incheiat prima seara de meciuri a fost GLOBE TROLLERS cu ADOBE ROMANIA 2, scor 12 la 3.

Baschetul jucat de toate echipele au facut deliciul publicului, astfel ca asteptam si noi, ca de altfel si jucatorii, cu mare interes, evolutiile urmatoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.