Dati un leu, pentru… ca nu-i greu!

Un leu, o suma simbolica. Se poate dona chiar mai putin, sub forma de maruntis. Sau, dupa posibilitati, chiar mai mult.

Cei doi invitati ai emisiunii „In Comunitate”, Dan Captaru si Alex Zamfir de la Asociatia 1LEU.ORG au pornit din nou la un drum pe parcursul caruia intentioneaza sa stranga un milion de monede, un prim pas pentru construirea unui spital unde toti copii bolnavi de cancer sa aiba sanse sporite de vindecare.

Daca fiecare roman ar dona un leu pe luna, in patru luni s-ar putea strange intreaga suma de 80 de milioane de lei, necesara pentru construirea acestui spital.

Daca fiecare roman ar da o matura pe sub dulap, sub pat si sub covoare, probabil ca maruntisul adunat ar depasi aceasta suma.

Pare simplu, si chiar este, au afirmat cei doi invitati, care nu sunt la prima isprava de acest gen.

Bucuresti FM sustine acest proiect si mizeaza si pe sustinerea publicului larg, cel care va avea la dispozitie, daca toate lucrurile merg bine, un spital cu 50 de paturi, 2 sali de operatie precum si o sectie speciala de transplant medular.

In exclusivitate pentru postul nostru de radio invitatii au declarat si ca sunt in cautare de eroi. Mai precis 1000. Ce vor face ei? Afli numai daca asculti emisiunea In Comunitate.

Realizator: Razvan Ursuleanu
Producator: Andreea Mazilu
Video by Silviu Barbu

1 COMENTARIU

  1. Ca sa nu lungesc vorba prea mult -asa ca voi- spuneti/mi unde pot depune monedele stranse din maruntisul primit ca rest de la cumparaturi, Suma, desi depaseste un leu, este modica -in val.absoluta-, dar se ridica lunar la peste 1% din pensie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.