Lupta stransa la Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events

Genpact nu a facut un meci foarte bun impotriva echipei VTM, fiind invinsa cu 9-1.

Intr-un meci decisiv pentru retrogradare, HP Inc. a remizat 5-5 cu Radio Romania la capatul unei partide care ne-a tinut cu sufletul la gura si dupa care fiecare echipa a demonstrat ca ar merita sa ramana in Liga I.

HPE si-a respectat statutul de favorita si a invins-o cu 7-4 pe Kruk, dupa un meci cu 6 reusite pentru Andrei Craciun.
Asiguratorii de la Generali si-au luat revansa in fata celor de la Apa Nova 1, dupa finala pierduta editia trecuta. S-a terminat 3-2 un meci in care s-a etalat un fotbal foarte bun de ambele parti.

Liga a 2-a ne-a oferit foarte multe surprize in aceasta etapa.
Claim a reusit a doua victorie a sezonului, una putin scontata in fata echipei Adobe – scor final 6-3, cu 2 hattrick-uri inscrise de Andrei Cristea si Alexandru Moise.

Cyrom face un meci excelent in fata Apa Nova 2 pe care ii invinge cu 10-2. Cu siguranta, la aceasta reusita au contribuit din plin Razvan Stanciu si Andrei Enache, autori a 4, respectiv 5 goluri aseara.

Cele 4 goluri inscrise de Mihnea Spataru pentru APS nu au fost de ajuns pentru a invinge liderul HPE 2, care castiga la final cu 7-5 si se distanteaza in fruntea Ligii 2.

Unicredit nu s-a regasit si a pierdut cu 3-1 in fata UPC, care astfel a ajuns pe a patra pozitie a clasamentului, loc care duce la baraj.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.