Alexander & Mayo s-au auzit pentru prima oara la radio!

In matinalul de astazi am invitat alti doi „ne-matinali”. Alexandru si Mihai sunt doi tineri care au pus bazele proiectului muzical Alex & Mayo pentru ca ceea ce-i face sa se dea jos din pat dimineata este, corect, muzica! Bine, nici chiar intr-atat de dimineata, pentru ca munca in studio este preponderent nocturna, tocmai de aceea s-au trezit foarte de dimineata si au ajuns devreme in studioul Bucuresti FM.

S-au cunoscut la Scoala de Arte insaALexander & Mayo @ Bucuresti FM abia vara trecuta au decis sa mearga pe acelasi drum prin „jungla” industriei muzicale. In 2015 au lansat o piesa in cadrul unui eveniment la care au invitat mai multi prieteni din bransa, si iata-i dupa un an cu un single oficial. „Urme de parfum” se numeste piesa lor, iar povestea din spatele piesei o aflati din inregistrarea video de mai jos a discutiei din aceasta dimineata de la „Buna dimineata, Bucuresti!”


ALexander & Mayo @ Bucuresti FMAuzind ca au urmat cursurile Scolii de Arta, Razvan i-a pus pe baieti sa cante „muzica usoara romaneasca”. Mayo (Mihai) a acceptat provocarea si a cantat… „Acele”, piesa celor de la Carla’s Dreams. Cum s-a descurcat tot in inregistrarea video de mai jos vedeti. Noi asteptam sa ascultam albumul lor, programat pentru anul viitor, si vom urmari traseul lor in cariera muzicala la care viseaza, pentru ca baietii sunt hotarati sa demonstreze ca proiectul lor este unul de anduranta, nicidecum de circumstanta.

Asadar, „Urme de parfum” s-a auzit in premiera la radio, pe 98,3 FM. Pentru ca la Bucuresti FM #lansamhituri.

Vezi AICI arhiva emisiunii Buna dimineata Bucuresti
Credite Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns