Sarbatorim Zilele Recoltei in Sectorul 5!

Primăria Sectorului 5 si BucurestiFM vă invită la Târgul Tradițional ZILELE RECOLTEI, între 7 și 16 octombrie 2016, în Piața Ferentari.

Timp de 10 zile, peste 100 de producători de fructe și legume vă așteaptă să vă aprovizionați cămara pentru iarnă.
Veniți să gustați din bunătățile tradiționale gătite de bucătari pricepuți!

zilele-recoltei-in-sectorul-5La acest târg, organizat în premieră pe raza Sectorului 5, expozanții care vor prezenta certificatul de producător vor beneficia de gratuitate la ocuparea domeniului public.
În acest sens, toți cei interesați se pot adresa Administrației Piețelor Sector 5, șos. Alexandriei nr. 3 – 5, telefon 0724.500.174.

La petrecerea câmpenească la care sunt invitați toți bucureștenii vor sfârăi grătarele în timp ce vedeta târgului, mustul proaspăt stors, vă va delecta cu mireasma sa îmbietoare.

Pe 7, 8 și 9 octombrie, în intervalul 17.00 – 21.00, vor avea loc recitaluri explozive care vor întregi atmosfera de sărbătoare.

Programul concertelor:
Vineri, 7 Octombrie:
Fanfara Argesul
Fratii Ionita Band
Viorica si Ionita de la Clejani

Sambata, 8 Octombrie:
Roua
Fratii Ionita Band
Zuralia
Naguale

Duminica, 9 Octombrie:
Letitia Ioana
Fratii Ionita Band
Maria Dragomiroiu
Ruby

Vă așteptăm să sărbătorim împreună TOAMNA ÎN SECTORUL 5!

1 COMENTARIU

  1. Sa se dea si bon fiscal ! Altfel, toate vanzarile sunt ilegale ! Primarul sa se ocupe si de Parcul Ferentari si sa ridice si cainii putreziti de langa statia de autobuz din Bd. Pieptanari! Nu putem sa stam in casa datorita galagiei facute la microfon de diferiti urlatori !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.