Elsa si Hans “dezghetati” la “Buna dimineata, Bucuresti!”

Pentru ca octombrie tocmai a inceput, Razvan si Bari si-au propus ca-n aceasta dimineata sa sfideze frigul prognozat de meteorologi, si au invitat in studio 2 dintre protagonistii spectacolului muzical “Frozen” pentru ca – vorba ‘ceea – “cui pe cui se scoate”.

Cum, nu stiti ce este “Frozen”? Hmmm… putin probabil, dar facem un scurt rezumat pentru… “neinitiati”. “Frozen” – o productie animata Disney, lansata in 2013 cu surle si trambite (ca asa ii sade bine unei povesti cu printi si printese), inspirata din “Craiasa Zapezilor”, mare success in box-office si mare isterie provocata in randul copiilor, si nu numai. Asta, cum ziceam, pe scurt! Povestea o gasiti oriunde.

Dupa succesul imens inregistrat, Disney s-a gandit sa faca un musical. Un spectacol muzical adica. Si in fiecare tara unde s-au format ostiri intregi de fani s-a pus in scena acest spectacol, in limba tarii respective. La noi, in Romania, Ioana Maria Repciuc o interpreteaza pe Elsa, iar Razvan Bănica il interpreteaza pe “raul” Hans. Adica personaje principale intr-un spectacol ce pe 8 octombrie il veti putea “savura” in premiera europeanala Sala Palatului. Ei au participat la casting si si-au castigat dreptul de a fi pe scena. Pentru ca sunt talentati. Tineri si talentati.

04-matinal-bucuresti-fm-02-10-16-foto-alexandru-doleaRazvan, Banica nu Petre, le povestea baietilor ca era cu Ioana la mare, pe plaja, cand au aflat despre casting. Razvan vazuse deja desenul animat la cinematograf, Ioana inca nu, dar cum cei doi nu rateaza niciun casting, s-au prezentat iar acum sunt deja pe afis. Invitatii de la matinalul de astazi  nu sunt la prima lor experienta de musical, ei mai jucand in “West Side Story”-ul pus in scena de Razvan Mazilu, un alt musical reusit dar care, din pacate, nu se mai joaca.

02-matinal-bucuresti-fm-02-10-16-foto-alexandru-doleaAmandurora le plac desenele animate, Razvan crescand cu toate productiile Fox Kids, in vreme ce Ioana lasa televizorul mergand pe Disney Junior sau Boomerang. Intrebati fiind cu ce personaje de desene animate s-ar identifica, Ioana a raspuns ca s-ar vedea printesa Merida din “Brave”, o alta productie Disney de success, in vreme ce partenerul ei de scena o vede mai degraba un fel de soricel Jerry, Razvan fiind repede identificat de Ioana cu
personajul Johnny Bravo, pentru ca asa se intampla la matinalul Bucuresti FM, e multa voiosie.

Revenind la spectacolul-eveniment, o premiera europeana cum spuneam/scriam, “Frozen” aduce pe scena o distributie de 13 actori si un ansamblu format din 20 de balerini profesionisti, care vor canta, vor dansa si vor incant ape muzica lui Nicolae Caragia, un talentat compozitor din Republica Moldova, pentru ca spectacolul musical contine si cateva compozitii originale pe langa cele deja consacrate. Scenariul este semnat de Zully Mustafa, iar de punerea in scena s-a ocupat regizorul Bogdan Caragea.

Ioana chiar le-a cantat baietilor cateva versuri din varianta in limba romana a celebrei piese “Let It Go” si, asa cum ati putut asculta pe 98,3 FM, suna chiar foarte bine! Iar acest lucru ne face sa va recomandam spectacolul din 8 octombrie de la Sala Palatului, care va incepe la 17:30.

Suntem ferm convinsi ca acest musical va dezgheta sufletele si auzul bucurestenilor, iar daca mergeti asteptam un mesaj de la voi cu parerile “de dupa”… Ne vedem in “Regatul de gheata”!

Credite Foto: Alexandru Dolea

Vezi AICI arhiva emisiunii Buna dimineata Bucuresti

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns