STOP CRUZIMII IMPOTRIVA ANIMALELOR!

Iubitorii de animale au protestat astazi in Piata Victoriei.
Ei au cerut inca o data guvernului Romaniei sa ia masuri pentru a stopa actele de cruzime impotriva necuvantatoarelor.
Oamenii cer ministerului mediului sa renunte la proiectul prin care legalizeaza uciderea animalelor salbatice, spune presedintele fondator al Federatiei pentru Protectia Animalelor si a Mediului, Marius Marinescu
“Avem trei revendicari. Prima: cerem guvernului Romaniei ca printr-un act normativ sa elimine, sa interzica vanatoarea in Romania fiindca Romania a ajuns o jungla in care vin vanatori din strainatate si ne macelaresc fauna. Doi: cerem primului ministru sa stopeze macelul cainilor comunitari fiindca Romania a ajuns un Auschwitz canin si trei: cerem primului ministru ca acea institutie butaforica “politia animalelor” sa se transforme intr-un SMURD al animalelor si un organ de ancheta, de investigatie, asa cum scrie in lege, alaturi de politia nationala, pentru a sanctiona cruzimea si relele tratamente”.

5 mii de animale salbatice din specii protejate- ursi, lupi si pisici- au fost ucise(in limbajul ministerului pentru “protectia” mediului- “recoltate”) in România, intre 2007 si 2015 prin ordin al ministrilor de resort.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.