Spectacol muzical in cadrul Festivalului Internațional al Orchestrelor RadiRo

Orchestra Simfonică Radio NRK din Norvegia a concertat cu mult succes pe 24 şi 25 septembrie la Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio – RadiRo, ediția a III-a.

Orchestra a fost condusă de dirijorul Miguel Harth – Bedoya, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al Premiilor Emmy, care este de în prezent dirijor-șef al 06-radiro-2016-ziua-2-foto-alexandru-doleaansamblului.
Soliști au fost trompetista Tine Thing Helseth și respectiv pianistul Vadym Kholodenko, apreciat de critici pentru interpretarea sa „impecabilă, vibrantă și plină de imaginație”, care a cucerit și publicul de la București.

Concertele Orchestrei Simfonice Radio din Norvegia au fost transmise live pe postul public de radio NRK P2 din Norvegia, pe Radio România Cultural și Radio România Muzical și înregistrate de Televiziunea Română.
Deasemenea au fost transmise live prin satelit de European Broadcasting Union (EBU) și de Asia – Pacific Broadcasting Union (ABU).

Festivalul continuă cu primul concert din cadrul manifestării al Orchestrei Naţionale Radio din România care luni, 26 septembrie 2016, de la ora 19.00, va fi condusă de Cristian Măcelaru.

Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio – RadiRo, organizat de Radio România, se desfășoară la Sala Radio din București, între 23 septembrie și 1 octombrie 2016.
Mai multe amanunte gasiti AICI!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.