Harta Senzorială a Bucureştiului

Bucureștenii sunt invitați să explorați casele vechi, mai puțin cunoscute, ale Bucureștiului, locuri care păstrează încă vie memoria unor personalități culturale remarcabile. Totul, în cadrul unui proiect inedit: Harta Senzorială a Bucureştiului.

Episodul pilot al Hărții Senzoriale, proiect inclus în Candidatura oficială București 2021, va cuprinde opt tururi ghidate programate pentru datele de 21, 23, 24, 29 septembrie și 1, 2, 7, 9 octombrie, de la ora 19.00.

Incursiunea în arhiva timpului începe cu vizita la Casa Memorială „George şi Agatha Bacovia” (Strada George Bacovia 63, Sector 4, Bucureşti), aflată în custodia Muzeului Naţional al Literaturii Române și va continua cu Casa „Sturza Pop”, Casa „Mușatescu” și Casa „Bercovici”.

Pentru a recrea atmosfera specifică și emoția întoarcerii în timp, se vor folosi instalații video și audio, actori și invitați speciali legați de aceste locuri și de oamenii care au trăit sau trăiesc încă aici.

Participarea la tururi este gratuită și se face pe baza unei înscrieri prealabile pe http://hartasenzoriala.com/tururi/ sau prin e-mail la adresa povesti@hartasenzoriala.com.
Numărul maxim de participanți la fiecare tur este de 15 persoane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.