Liderii se impiedica!

Generali, dupa sincopa din etapa trecuta, reuseste sa opreasca seria de victorii consecutive a HPE, reusind sa o invinga cu 5-2.

Genpact leaga 2 victorii la rand. Victima de aceasta data s-a numit Radio Romania Bucuresti, care desi a condus la pauza a trebuit sa se recunoasca invinsa cu 3-1.

Kruk strange primele puncte in clasament invingand de o maniera categorica cu 7-1 pe HP Inc. si facand lupta din subsol foarte interesanta.

O revenire spectaculoasa a reusit Apa Nova 1 care desi s-a vazut condusa cu 3-1 nu a cedat si reuseste sa smulga egalul la 3 pe final.

In Liga II, Apa Nova 2 nu le lasa nici o sansa celor de la Claim Expert. Rezultat final 7-1.

Adobe reuseste sa ramana singura echipa cu maximum de puncte in meciurile jucate si leaga a treia victorie la rand, 5-2 cu UPC.

Unicredit face o partida foarte buna in care au dat dovada de multa ambitie si disciplina in joc iar roadele s-au vazut la sfarsit, scorul fiind 3-1 impotriva unei contracandidate la promovarea directa, HPE 2.

Un meci cu garda jos a fost cel dintre Cyrom si APS. Ultimii inving cu 8-7 dupa inca un meci cu foarte multe goluri, asa cum ne-a obisnuit in ultimele partide.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.