Noi bătălii în etapa a IV – a a campionatului de fotbal Sports Events!

In Liga I, Apa Nova 1 si Generali vor incerca sa opreasca seria de victorii consecutive ale HPE respectiv VTM. Sa vedem daca vor reusi.
Kruk, echipa fara nici un punct in clasament, intalneste HP Inc. care vine cu un moral scazut dupa etapa trecuta atunci cand a pierdut confruntarea cu Genpact.

Un alt meci din Liga 1 propune o intalnire intre 2 echipe care au produs surpriza etapa trecuta. Radio Romania Bucuresti si Genpact vor incerca fiecare sa lege o a doua victorie.
Claim Expert vrea sa sparga gheata in campionat. A patra incercare se numeste Apa Nova 2, echipa care este pe un trend ascendent in ultimele etape.
Unicredit are nevoie de o victorie pentru a ramane in lupta pentru primele locuri, dar adversarul HPE 2 este cu siguranta una dintre cele mai incomode echipe in acest sezon de Liga 2.

Dupa ce a reusit sa obtina primul succes din acest campionat in etapa trecuta, Cyrom incearca sa adune alte puncte la zestrea din acest sezon. APS Romania insa este si ea dornica de puncte astfel incat meciul dintre ele se anunta unul disputat.
UPC si Adobe propun un meci spectaculos in care balanta se poate inclina in orice directie.
Toate rezultatele le vom afla miercuri incepand cu ora 20.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.