Calendarul zilei: 7 septembrie

CINEMA

În Grădina cu filme a Creart, de la ora 20.30’, în cadrul unei seri de film românesc este programat un calup de scurtmetraje de animație româneşti de la Festivalul Internaţional de Animaţie, Anim’est, şi atelierul de animaţie, Animation Worksheep. După vizionare o parte dintre membrii echipelor filmelor şi organizatorii Anim’est vor fi prezenţi pentru o conversaţie cu spectatorii, moderată de criticul Ileana Bîrsan.

TEATRU

În cadrul „STOP CADRU – BUCUREŞTIUL IN-VIZIBIL”, proiect despre şi pentru copii şi adolescenţi subscris candidaturii oraşului Bucureşti la titlul de Capitală Europeană a Culturii, la sediul ArCub din Gabroveni are loc, de la ora 19, un spectacol pus în scenă de Adelaida Zamfira, actriţă şi lector la UNATC Bucureşti şi Facultatea de Arte Galaţi împreună cu o echipă de artişti profesionişti şi studenţi.

La Teatrul Metropolis, tot de la ora 19 începe încă o reprezentaţie a spectacolul lui Victor Ioan Frunză cu comedia lui Caragiale „O scrisoare pierdută”, având în distribuţie pe Nicoleta Hâncu, Andrei Huţuleac, Alexandru Pavel, Alin Florea, George Costin.

DANS

La sala Stere Popescu a Centrului Naţional al Dansului, de la ora 19.30’ Ivo Serra – coregraf, artist vizual, videograf şi performer de origine portugheză care activează în Berlin – susţine un performance intitulat „P Dance”.

MUZICĂ

În programul Concursului Festivalului George Enescu, Ateneul Român găzduieşte, de la ora 19, un recital susţinut de David Geringas (membru al juriului Concursului la secţiunea Violoncel) acompaniat la pian de Ian Fountain. În program: Sonata nr. 9 de Szymanowski într-o versiune pentru violoncel şi pian, Sonata 1932 compusă de Laks şi Sonata în sol minor op. 19 pentru violoncel şi pian de Rachmaninov.

Trupa Vama susţine un concert în Hard Rock Cafe, începând cu ora 21.30’.

Un concert tribut Freddie Mercury are loc, de la ora 22.30’, la Berăria H.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.