Explorează lumea din propriul oraş

Festivalul Ambasadelor continuă weekend-ul acesta cu spectacole și proiecții pentru toate gusturile.

Astfel, de mâine până duminică, la Romexpo, vizitatorii vor putea admira obiecte de artizanat și artă tradiţională. De asemenea, se vor organiza ateliere şi workshop-uri meşteşugăreşti. În plus, peste 50 de artişti vor performa dansuri şi cântece după un concept ‘World Music’.

În program se vor regăsi, alături de artişti ce reprezintă România, cântăreţi, dansatori şi instrumentişti din diverse colţuri ale lumii. O zonă care va fi cu siguranţă foarte apreciată de vizitatori va fi cea gastronomică în care restaurantele internaţionale vor oferi o serie de demonstraţii gastronomice spectaculoase cu degustări.

Nici copii nu vor fi neglijați. Pentru ei, se vor organiza jocuri interactive, spectacole de teatru și ateliere creative.

La Teatrul Național, vor continua, până duminică, expoziţiile de fotografie şi pictură internaţională, iar la Sala ‘Horia Bernea’ de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, până sâmbătă, vor avea loc proiecţii de filme.

Intrarea este liberă la toate momentele din cadrul festivalului.

București FM susține acest eveniment.

Mai multe informaţii despre Festival și despre programul evenimentului sunt disponibile pe: http://bucurestifm.ro/2016/08/29/festivalul-ambasadelor-open-your-culture-la-linia-de-start/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.