Participarea la Târgul Internațional de Carte de la Beijing este o onoare pentru Radio România

La Beijing, se desfăşoară, începând de astăzi, cea de-a 23-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte, iar România este invitat de onoare.

Participarea ţării noastre la eveniment este susţinută de Institutul Cultural Român, prin Centrul Naţional al Cărţii, şi poartă mesajul „Booking Romania”.

”A 23-a ediție a Târgului Internațional de Carte de la Beijing se desfășoară aici de 30 de ani, din 1986 (au fost unele pauze).

Este o coincidență fericită pentru că și Târgul Internațional de Carte Gaudeamus a ajuns la a 23-a ediție, iar în noiembrie China va fi invitat de onoare la eveniment.

Din fericire, am avut această oportunitate de a participa cu un stand al Târgului Gaudeamus și prin prezentarea produselor Editorii Casa Radio la Târgul Internaţional de la Beijing, care se desfășoară la noul centru expozițional de aici.

Este un eveniment de o anvergură cu totul și cu totul specială. Este vorba despre 78.600 metri pătraţi, 2.400 de expozanţi, aşadar un număr cu patru cifre, 86 de ţări şi regiuni reprezentate şi peste o mie de evenimente organizate în cadrul târgului.

Aşadar pentru Radio România, faptul că este aici este foarte important, mai ales prin prisma acestei coincidenţe de a 23-a ediţie Beijing – Bucureşti, a 23-a ediţie la Gaudeamus, China – ţară invitată la Bucureşti, România – printre ţările invitate de onoare la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing”, a afirmat Oltea Şerban Pârâu, care se află la eveniment.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.