Zboruri anulate pentru cei patru răniţi în explozia de la Rafinăria Petromidia

Cei patru răniți vor fi transportaţi la Bucureşti cu două ambulanţe, după ce zborurile cu care aceştia trebuiau aduşi de la Constanţa în Capitală au fost anulate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

”Vor fi aduşi cu două autospeciale de transport victime multiple. Echipajele noastre o să-i preia în două ambulanţe de transport victime multiple. Maşinile sunt în dotarea ISU Constanţa”, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Unul dintre răniţii în explozia de la Rafinăria Petromidia ar fi trebuit să fie preluat de la Constanţa cu un elicopter SMURD EC 135, iar ceilalţi trei cu un elicopter MI-17, însă cele două zboruri au fost anulate, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţi MAI şi ai Inspectoratului General de Aviaţie.

Reamintim că o  explozie s-a produs luni la Rafinăria Petromidia, în urma căreia au suferit arsuri grave patru salariaţi.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, doi dintre răniţii în explozia de luni de la Năvodari vor ajunge la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar alţi doi la Spitalul de Arşi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.