Transport terestru pentru răniții de la Petromidia

După aproape 12 ore, cei patru răniţi cu arsuri provocate de explozia urmată de un incendiu, care a avut loc, aseară, pe Platforma Petromidia din Năvodari, au fost aduşi în jurul orei 5:00, la Bucureşti, potrivit RADOR.

Acestia au fost transportaţi la Bucureşti cu două ambulanţe, după ce zborurile cu care aceştia trebuiau aduşi de la Constanţa în Capitală au fost anulate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

”Vor fi aduşi cu două autospeciale de transport victime multiple. Echipajele noastre o să-i preia în două ambulanţe de transport victime multiple. Maşinile sunt în dotarea ISU Constanţa”, a declarat in cursul serii, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Unul dintre răniţii în explozia de la Rafinăria Petromidia ar fi trebuit să fie preluat de la Constanţa cu un elicopter SMURD EC 135, iar ceilalţi trei cu un elicopter MI-17, însă cele două zboruri au fost anulate, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţi MAI şi ai Inspectoratului General de Aviaţie.

Reamintim că o  explozie s-a produs luni la Rafinăria Petromidia, în urma căreia au suferit arsuri grave patru salariaţi.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, doi dintre răniţii în explozia de luni de la Năvodari vor ajunge la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar alţi doi la Spitalul de Arşi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.