Proprietarii au obligația de a face deratizare pe banii proprii

Noua licitație pentru achiziția serviciului de deratizare se află în desfășurare, fiind depuse deja ofertețe și fiind în curs evaluarea acestora.

Între timp, încă de la începutul lunii august, Primăria Capitalei a transmis către primăriile de sectoar competența privind efectuarea deratizării pe domeniul public, până la încheierea contractului de către Municipalitate, spune Magda Iuga, șefa Direcției de utilități a Primariei Capitalei.

De asemenea, Primăria le-a transmis tuturor instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Generalal Municipiului București (CGMB) dispoziția de a efectua deratizarea spațiilor pe care le admimistrează, parcuri, autobaze, depouri, puncte termice, cimitire și clădiri, a mai declarat Iuga pentru București FM.

Șefa de la Utilități mai spune că proprietarii de imobile, clădiri sau terenuri, fie că sunt cetățeni, fie că sunt agenți economici sau asociații de proprietari, au obligația legală de a efectua deratizarea în clădirile și pe terenurile pe care le au în proprietate.

Pe site-ul Municipalității, www.pmb.ro, poate fi găsită o listă de peste 100 de agenți economici autorizați pentru operațiunile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Cei interesați pot contacta unul sau mai mulți agenți economici, pentru a alege cea mai bună ofertă, a mai spus Magda Iuga.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.