„Cartea la metrou” – Atenție, se închid ușile și se deschid cărțile!

Editura Litera, împreună cu Metrorex, anunță prima ediție a campaniei de încurajare a cititului în metroul bucureștean: CARTEA LA METROU.

Călătorii surprinși citind o carte primesc încă una, împreună cu un semn de carte, de la voluntarii Litera care vor fi prezenți la metrou în săptămâna 18-22 iulie, de luni până vineri, în intervalul 9.00-11.00, pe Magistrala 2: Pipera – Berceni – Pipera.

O selecție a celor mai bune titluri din colecțiile consacrate Litera – Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books, Biblioteca pentru toți – vor fi disponibile călătorilor.

Toți cititorii sunt invitați să împărtășească impresiile despre cartea primită folosind hashtag-ul #cartealametrou pe Facebook și pe Instagram!

Bucuresti FM este partener media al acestui eveniment.

1 COMENTARIU

  1. Proiectul Cartea la Metrou are succes! Am constatat aceasta după primele doua zile! Felicitari călătorilor, mulţi la numar, care au câştigat cărţi, citind în trenul de metrou ! Vă aşteaptă în continuare, până vineri, cărţi minunate !!!

    De ce să citim în trenul de metrou ? Pentru că este un mod util şi plăcut de a călători, pentru că timpul va trece cât ai clipi, pentru că este posibil ca tocmai ce ai citit în metrou să-ţi folosească azi !!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.