Cele mai interesante evenimente din București – 14 iulie 2016

CINEMA

De la ora 19:00, are loc a doua, dintre cele patru proiecţii în exclusivitate la Cinema Elvira Popescu, cu drama-fantasy „Cemetery of Splendour”, realizată de thailandezul Apichatpong Weerasethakul.

În Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00, este proiectată drama „Les Misérables / Mizerabilii”, adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea, după 27 de ani, regizată de Tom Hooper, cu: Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried.

MUZICĂ

Singurul concert al zilei este cel suţinut de Carla’s Dreams la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Parcul Naţional. În deschidere, de la ora 19:30, cântă invitaţii speciali Nicoleta Nucă şi Vanotek.

LECTURĂ

Filiala Bucureşti – Traduceri Literare a Uniunii Scriitorilor din România organizează, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, „Colocviile de Traduceri Literare 22”, în cadrul Grădinii de citit, unde, de la ora 19:00, se va citi poezie românească şi de peste hotare, atât în original, cât şi în traducere.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.