Festivalul de teatru urban #teatrusubluna

A doua ediție a festivalului de teatru urban #teatrusubluna începe în Bucureși pe 8 iulie și se va desfășura la fiecare sfârșit de săptămână al lunii iulie, în aer liber, în zona Grozăvești, în grădina Quantic Pub2.

Festivalul îi invită pe bucureșteni la o lună de distracție, artă și relaxare în aer liber, cu peste 250 de artiști ce vor oferi 25 de spectacole de teatru independent, show-uri de improvizație, piese de teatru cu trupe de liceeni și studenți, teatru pentru copii, concerte de jazz și blues, expoziții de arte vizuale – pictură, sculptură, fotografie și multe altele.

Conceptul festivalului îi aparține regizorului Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt și a fost creat pentru a promova arta urbană în aer liber, teatrul independent, producțiile de calitate, actorii și artiștii tineri, alături de cei consacrați – pe scurt, ideea de artă pentru publicul larg, pe care dorește să îl apropie de aceste manifestări.

Bogdan Gagu, inițiator: “Prin festivalul acesta, vrem să aducem bucureștenilor o variantă de a-și petrece vara diferit în Capitală: le vom oferi o mulțime de evenimente la care sunt invitați cu toții, părinți, copii, bunici, tineri și mai puțin tineri, într-o locație inedită, o adevărată pădure urbană, ca să se poată relaxa prin artă.”

În fiecare vineri, sâmbătă și duminică din iulie, serile aparțin teatrului, spectacolelor de improvizație și concertelor.
De la orele amiezii, copiii sunt invitați la spectacole pentru ei, iar publicul larg va putea veni în locul de desfășurare pentru a se delecta cu expozitiile de arta vizuală și costum pe care le vor prezenta tineri creatori, pictori, scenografi, fotografi și graficieni.

Spectacolele de teatru independent vor începe la ora 20:30 și se vor desfășura în aer liber, în curtea Quantic Pub2, din Grozăvești.

Biletele pentru o singură zi costă 30 de lei, iar abonamentele se găsesc la prețul de 175 de lei.
Elevii și studenții au 50% reducere, având acces câte doi pe un bilet; aceste bilete se pot achiziționa la intrarea în locație, nefiind disponibile online.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.