Dacă e vară, e tabără!

Proiectul ”Tabere de cartier” – motiv de bucurie pentru copii!
Micuții se distrează în fiecare zi în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”.

Săptămâna viitoare, 10 copii vor fi implicaţi în activităţi de animaţie socio-educativă, ateliere creative, scenete şi competiţii sportive.

Înscrie-ți copilul cât mai curând pentru a prinde un loc la tabăra care va începe luni, 04 iulie!

Părinţii trebuie să doneze produse către magazinul SocialXChange, în valoare de 50 lei/copil sau 80 lei/2 copii, iar micuţii vor avea parte de amintiri de neuitat!

Atenţie, au prioritate copiii din Sectorul 6!

Programul activităţilor este foarte diversificat, începând cu ora 9:00 şi până la 15:30, copiii se vor juca într-un spaţiu adecvat, beneficiind de un program de educaţie non-formală şi de petrecere a timpului liber. Masa de prânz este asigurată din fondurile bugetului local, iar bătaia cu apă, programată joi, 7 iulie, va contribui cu siguranţă la combaterea efectelor caniculei.

Cei 10 angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi 20 de voluntari pregătiţi pentru activităţi de acest tip, au grijă ca cei mici să aibă parte de tot confortul, dar şi de un timp de calitate cu efecte benefice asupra comportamentului social şi de relaţionare.

Magazinul SocialXChange se află în Calea Crângaşi nr 3, Sector 6 şi funcţionează ca un intermediar între membrii comunităţii aflaţi în situaţii dificile care au drag de muncă şi persoanele generoase care au posibilitatea de a face donaţii. În schimbul orelor de muncă prestate, oamenii primesc drept răsplată, produse la alegere de pe rafturile magazinului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.