MENTENANŢA Cardului Naţional de Asigurări de Sănătate ŞI Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate este asigurata!

 

CNAS a finalizat analiza ofertelor de mentenanţă şi suport tehnic depuse pentru sistemul informatic al Cardului Naţional de Asigurări de Sănătate (CEAS) şi pentru Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) şi a decis că, pentru ambele contracte, câştigătoare sunt ofertele depuse de SC Team Net Internaţional SA.

Desemnarea câştigătorului s-a făcut în urma aplicării criteriului de atribuire “preţul cel mai scăzut”, în condiţiile în care toate ofertele depuse au fost considerate admisibile, conform cerinţelor din caietul de sarcini respectiv.

Pentru mentenanţa CEAS, oferta câştigătoare este de 14,8 milioane lei fără TVA (faţă de o valoare maximă estimată de 18,8 milioane lei fără TVA), iar pentru mentenanţa PIAS, oferta câştigătoare este de 7,5 milioane lei fără TVA (faţă de o valoare maximă estimată de 8,4 milioane lei fără TVA).

Cele două contracte vor acoperi o perioadă de trei ani şi vor fi semnate după încheierea perioadei de contestare a procedurii (la 11.07.2016), în cazul în care nu vor exista contestaţii. Contractele vor avea ca obiect furnizarea serviciilor de help-desk, mentenanţă şi suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic CEAS, respectiv furnizarea serviciilor de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru platforma PIAS.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.