Atenţie la alimente

magazin,carne,alimente

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare ne recomandă să cumpărăm alimente numai din locuri autorizate.

De asemenea, produsele trebuie păstrate la temperaturile indicate pe ambalaje, pentru a preveni alterarea lor şi îmbolnăvirea populaţiei.

Astfel, carnea, laptele şi ouăle trebuie depozitate în frigider cât mai repede, după cumpărare.

În plus, pentru a preveni toxiinfecţiile alimentare, fructele şi legumele proaspete trebuie spălate bine înainte de a fi consumate.

Inspectorii sanitari vor face verificări, în perioadele cu temperaturi ridicate, pentru a vedea dacă agenţii economici respectă normele legale de comercializare a produselor alimentare.

În cazul în care observă nereguli în magazine, clienţii pot sesiza acest lucru apelând gratuit numărul de telefon 0800 826 787.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.