Autoritatile au inceput cercetarile, insa abuzul de la Basarab continua

Astazi de dimineata o echipa de control de la Directia Generala de Inspectie din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti s-a deplasat pe teren, in zona parcarii de langa Pasajul Basarab, de pe Calea Grivitei, pentru a verifica sesizarea Bucuresti FM, cu privire la blocarea drumului public. Inspectorii au intreprins verificari si cu privire la proprietarul parcarii.

In acelasi timp, Administratia Strazilor face verificari privind forma de proprietate asupra terenului pe care se afla parcarea.
In ciuda acestor verificari, abuzul continua. Trecerea dinspre terminalul multimodal Basarab, catre intrarea la metrou din fata Muzeului CFR, este in continuare blocata.

Sef peste parcarea „privata” pare sa fie un anume domn Paul, care, insa, fuge de raspundere si lasa la fata locului un bodyguard pensionar, de la o firma de paza.
Acest paznic, dupa ce se vaita ca leafa este mica, spune ca parcarea este pe baza de abonament si ca nu stie cat costa sau unde se poate face un abonament. Daca esti interesat, trebuie sa suni la un numar de telefon mobil, la care raspunde celebrul domn Paul.

In schimb, din aceasta parcare, opereaza o firma de transport de persoane cu autocarul, la tarife incepand de la 1 euro. Sunt parcate si cateva masini, dar paznicul nu stie ale cui sunt si daca au platit cuiva vreo taxa sau abonament.

Asteptam cu nerabdare reactia autoritatilor, dupa ce vor verifica legalitatea intregii operatiuni, inclusiv daca se percep taxe pentru parcare in mod legal si daca se platesc taxe si impozite.

Va reamintim ca pe Calea Grivitei, in zona Pasajului Basarab, cineva a blocat trotuarul cu o ghereta de plastic si cateva bucati de BCA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.