Accident grav pe Calea Grivitei

UPDATE: Soferul care a provocat accidentul se urcase baut la volan.
Potrivit Politiei Capitalei, acesta avea o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In noaptea de luni spre marti pe Calea Grivitei din Bucuresti a avut loc un accident de circulatie soldat cu distrugeri masive.

IMG_0290Soferul unui bolid sport care se deplasa dinspre Pasajul Basarab inspre Podul Grant a pierdut controlul autovehiculului si a acrosat masinile parcate regulamentar pe marginea drumului, cursa lui sfarsindu-se intr-un stalp de iluminat public pe care l-a daramat peste o casa din vecinatate.

Din fericire pentru cei implicati in accident, nu s-au inregistrat pierderi de vieti omenesti sau raniri grave.

IMG_0291Vestea proasta pentru soferul vinovat este ca daunele materiale sunt foarte mari.

La locul accidentului au sosit echipaje de interventie medicala si, la un rastimp indelungat de la petrecerea incidentului rutier, a venit si un echipaj de la Politia Rutiera.

Traficul rutier este inchis la aceasta ora pe Calea Grivitei pe sensul de deplasare dinspre Pasajul Basarab spre Podul Grant.

1 COMENTARIU

  1. Și în stațiile de tramvai din București înguste lipsite de balustrade de protecție se pot întâmpla accidente în orice clipă.De mai bine de 16 ani de când există în istoria capitalei puteau să se piardă până acum sute de vieți.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Corneliu Coposu,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Strada Alexandru Șerbănescu etc etc.Și noua conducere a PMB când are de gând a începe o nouă serie de lucrări la căile de rulare pentru modernizarea liniilor de tramvai și a peroanelor înguste lipsite de balustrade de protecție????Cât mai avem de suportat la București pericolele astea publice????

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.