Ami James pe jumatate roman!

Ati citit bine! Mama lui s-a nascut in Romania, iar in adolescenta a emigrat In Statele Unite ale Americii.

Ii era dor de mancarea romaneasca pe care mama lui apuca sa i-o pregateasca destul de rar in ultima vreme, asta pentru ca Ami este extrem de ocupat cu afacerile lui.

Ii plac sarmalele, mamaliguta, dar si papanasii. Ei bine, printre picaturi a avut timp sa dea o fuga la munte sa viziteze castelul Peles, dar si castelul Bran, insa, a venit in Romania pentru inaugurarea celui mai mare centru de body art din Romania „Next Level Tattoo”.

Prima lectie predata a fost importanta igienei in saloane de tatuaje, dar si pericolele la care se expun cei care aleg saloane neautorizate.

Costi Azoitei (presedintele Asociatiei Romane a Tatuatorilor din Romania): „Era nevoie de o astfel de scoala, pentru ca exista foarte multi amatori pe piata si, drept urmare, exista şi foarte multe esecuri. In fiecare zi ne intra in saloane cate o persoana, sau doua, cu infectii oribile, cauzate de oameni ce se autoproclama tatuatori.”

Pe langa cel mai mare salon de tatuaje din tara, centrul inseamna si prima scoala de artisti tatuatori si dermopigmentisti autorizata de Ministerul Invatamantului si Ministerului Muncii si acreditata de ANC.

Pe de alta parte, centrul isi propune un nou concept in tara noastra, devenind astfel primul centru complet de tatuaje, piercing si accesorii si care este adresat atat publicului consumator, cat si artistilor sau saloanelor de pe piata de profil.

Primul curs de tatuaje si micropigmentare al scolii este format din 720 de ore de teorie imbinata cu practica.

Cursurile se desfasoara pe o perioada de 8 luni, iar printre profesorii permanenti se numara nume cu notorietate in domeniu precum Costi Azoitei, Maria Pauna, John Maxx, Ovidiu Popartan si Attila Debelka.

Absolventii cursurilor urmeaza sa obtina o diploma cu specializarea TATUATOR, cod COR 514206.

Trebuie sa va spun ca introducerea acestei specializari in Clasificarea Ocupatiilor din Romania se datoreaza eforturilor sustinute ale Mariei Pauna si Asociatiei Tattoo & Piercing Romania, prin Costi Azoitei.

Nu in ultimul rand, vreau sa il amintesc pe celebrul Emilio Gonzalez care este una dintre figurile noi ale salonului , insa cea mai reprezenatativa personalitate din domeniul body-modification din toata lumea.

Artistul se va ocupa de sectiunea dedicata body-piercing si tattoo suply.

Emilio este recunoscut pe plan mondial datorita numeroaselor inovatii pe care le-a adus acestei industrii si este o personalitate familiara in cadrul numeroaselor conventii de tatuaje la care a participat.

Pentru moment s-a mutat in Romania si este nerabdator sa ia la pas meleagurile noastre.

Centrul situat in Bucuresti pe Soseaua Virtutii 2 C se poate lauda cu un sediu generos de peste 500 de mp, intins pe 4 nivele, fiind dotat cu sali de clasa, magazine de accesorii si echipamente pentru tatuatori, salon de tatuaje, body mod, piercing, precum si o platforma online completa, www.nextleveltattoo.ro.

Andreea Mazilu
Video by Silviu Barbu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.