Spectacole de teatru în București

Credit foto: Adriana Grand

Spectacole de teatru cu Monica Davidescu și Constantin Cotimanis, la TNB, și cu Andrei Huțuleac, George Costin și Sorin Miron, la CCEUNB.
Este penultima reprezentație cu ”O noapte furtunoasă”, la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Bălcescu.
Spectacolul realizat de directorul de scenă Victor Ioan Frunză cu trupa sa de tineri actori nu imită, nu actualizează gratuit, nu aduce în scenă personaje schimonosite care se chinuie să silabisească slove din ziare sau poeme de amor, ci lumea mahalalei, cu tipologiile ei. Iar umorul se naște firesc, din datele acestora.
Dacă aveați impresia că nu vă mai poate surprinde ceva la o montare cu piesa lui Caragiale, mergeți diseară sau vineri, de la 19:00, la acest spectacol.
Îi veți vedea pe actorii: Alexandru Pavel, Adrian Nicolae, George Costin, Nicoleta Hâncu, Andrei Huțuleac, Sorin Miron, Marcela Nistor și Carol Ionescu, în ineditul decor al Adrianei Grand.

Spectacolele serii:

19:00
”O noapte furtunoasă”, spectacol realizat de directorul de scenă Victor Ioan Frunză, cu: Alexandru Pavel, Adrian Nicolae, George Costin, Nicoleta Hâncu, Andrei Huțuleac, Sorin Miron, Marcela Nistor și Carol Ionescu, la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Bălcescu.

”Căsătorie în trei” de Andreas Petrescu, spectacol cu: Gabriel Fătu, Cosmin Vîjeu / Lucian Ghimiși, Călina Epuran / Raphaela Lei și Florin Zamfirescu, la Teatrelli.

20:00
”Luminița, de la capătul tunelului” de Radu F. Alexandru, spectacol cu: Constantin Cotimanis, Monica Davidescu/ Iuliana Moise, Dragoş Stemate, Alexandra Poiană în regia lui Mircea Cornișteanu, la TNB, Sala Atelier.

„Feisbuc” de Diana Iarca, spectacol în regia lui Alexandru Jitea, cu: Ioana Calotă, Laura Anghel, Diana Iarca și Marina Neagu, la Godot Café Teatru

”Medeea, mama mea”, spectacol la TNB, Sala Pictură. În distribuţie: Alin Potop, Ionuţ Toader, Florentina Ţilea, Aylin Cadîr, Ilona Brezoianu, Mădălin Mandin, George Piştereanu, Ionuţ Niculae şi Bianca Drăgoi (vioară), Emilian Ciobanu (acordeon).

21:00
”Mioritza”, spectacol cu: Loredana Cosovanu, Alina Mîndru, Tiberiu Enache, Dumitru Georgescu, la Teatrul Luni de la Green Hours.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.