Ami James inaugurează prima școală de tatuatori din România

Celebrul tattoo artist din Statele Unite ale Americii cunoscut datorită reality show-ului Miami Ink, vine în premieră în România pentru un dublu eveniment – deschiderea primei școli de artiști tatuatori din România, dar și inaugurarea celui mai mare salon de tatuaje din țară, Next Level Tattoo.

Ami James, o adevarată legendă pentru toți artiștii și fanii tatuajelor din lumea întreagă, este invitatul special al Asociației Tattoo & Piercing România; vedeta nu va face doar act de prezența la evenimentele pregătite, ci își va pune talentul în acțiune cu demonstrații live în arta tatuajului.

Sâmbătă, 18 iunie, vedeta va participa la un eveniment tip opening party, dedicat tuturor prietenilor salonului, iar luni, 20 iunie, Ami James va fi cap de afiș al conferinței de presă unde se va discuta în detaliu deschiderea celui mai mare salon de tatuaje și, totodată, a primei școli de artiști tatuatori din România.

Conferința de presă va avea loc luni, 20 iunie 2016, la ora 11:00, la sediul Next Level Tattoos din Sos. Virtuții nr. 2C, alături de Amy James de la Miami Ink, Emilio Gonzalez, Costi Azoiței, Maria Păuna și John Maxx.

Emilio Gonzales, prezent la deschiderea salonului!

Printre noile figuri ale salonului se numără și Emilio Gonzalez, cea mai reprezentativă personalitate din domeniul body-modification din toată lumea, care se va ocupa de secțiunea dedicată body-piercing și tattoo supply din cadrul Next Level Tattoos.

Emilio Gonzalez este recunoscut pe plan mondial datorită numeroaselor inovații pe care le-a adus industriei body-modification și body-piercing și este o personalitate familiară în cadrul numeroaselor convenții de tatuaje la care a participat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.