PNL blochează preluarea funcției de către Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astăzi că nu va putea depune jurământul mâine, pentru a putea prelua activitatea de Primar General, începând de joi.
PNL a anunțat că va depune, prin mandatarul financiar, raportul financiar privind alegerile locale în ultima zi prevăzută de lege, adică pe 21 iunie. Din această cauză depunerea jurământului și preluarea funcțiilor de către noul Consiliu General si de către Primarul ales al Capitalei se va putea face, cel mai devreme, pe 23 iunie, a explicat Gabriela Firea.

Primarul ales al Capitalei a declarat că această întârziere a depunerii raportului financiar la Biroul Electoral Central și la Autoritatea Electorală Permanentă de către PNL este o sicana la adresa sa si că are informatii potrivit cărora, in această perioadă, Primarul Interimar al Capitalei ar face angajări, ar semna contracte importante si ar ascunde anumite informatii.

Gabriela Firea a transmis un avertisment către toti directorii de la Primăria Capitalei, să fie atenti ce semnează, deoarece toate actele semnate, in această perioadă, vor fi supsue controlului, după ce va prelua functia. Ea a afirmat că va face apel si la organele specializate ale statului, in văzul in care va descoperi că s-au comis ilegalităti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.