Locuitorii din Colentina și Pantelimon nu au apă caldă

Sursa foto: www.olttv.ro

Sute de bucureșteni din cartierele Colentina și Pantelimon au rămas fără apă caldă.
Asta pentru că ELCEN a oprit funcționarea CET Sud pentru a permite efectuarea lucrărilor anuale de revizie, anunță RADET.

O parte dintre blocuri au fost preluate de CET VEST și Progresu însă câteva imobile din sectorul 2 nu pot fi acoperite, iar apă caldă a fost oprită.

Directorul Direcției Producere și Exploatare RADET, Virgil Untea, spune că regia face eforturi pentru ca furnizarea apei calde să fie reluată în cel mai scurt timp.
Untea atrage încă o dată atenția că regia nu are bani pentru reparațiile și reviziile din rețeaua de transport și distribuție și avertizează că astfel de situații pot apărea oricând și în alte zone din București.

De cealaltă parte, reprezentanții ELCEN subliniază că oprirea celor 75 de puncte termice ale RADET București din sectorul 2 al Capitalei a fost una voluntară, fără să existe o avarie în sistem. Aceștia afirmă că revizia centralei București Sud face parte din programul anual de revizii, program stabilit de comun acord cu RADET, încă din luna ianuarie a acestui an și gândit astfel încât consumatorii din Capitală să nu fie afectați și să nu existe întreruperi ale furnizării apei calde.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.