Duminica aflam castigatoarea Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events!

Suntem foarte aproape de a afla deznodamantul acestei editii incepand cu ora 10:00 cand vom asista la un spectacol inedit in care actorii principali sunt pregatiti pentru o noua demonstratie.

Duminica se desfasoara Faza Finala a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events, editia de primavara!

Fotbal Sports Events Semifinale si Baraj RETUR Foto 9Finala campionatului se disputa cu trofeul pe masa intre Apa Nova Veolia si Generali Asigurari care vor lupta pentru titlul de campioana a acestei editii. Vom avea pe teren doua echipe deschise la joc si care cu siguranta vor folosi tot arsenalul pe care il vor avea la dispozitie. In editia de toamna 2015, Generali Asigurari a ocupat locul 2, iar Apa Nova Veolia locul 3.
In finala mica s-au calificat HPE 1 si VTM.

Generali Asigurari - Campionat Corporate de Fotbal Sports Events Etapa IIn cadrul festivitatii de premiere se vor acorda si urmatoarele premii speciale: Trofeul „Jucatorul Campionatului”, doua trofee (Liga 1 si Liga 2) de „Cel mai bun golgheter” si 2 trofee (Liga 1 si Liga 2) de „Cel mai bun portar”.

Ramaneti conectati pe frecventa 98.3 Bucuresti FM pentru a afla podiumul editiei de primavara al Campionatului de Fotbal marca Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.