Se cunosc învingătorii Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events

Aseara pe terenurile de la Sud Arena au avut loc meciurile retur din cadrul barajelor si a semifinalelor Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events.
Dacris a reusit sa intoarca rezultatul din meciul tur cu Unicredit si sa invinga cu 2-0, exact rezultatul de care avea nevoie pentru a castiga dubla. Astfel ei raman in Liga 1 iar Unicredit, care merita felicitati pentru modul in care s-au daruit vor trebui sa lupte si in editia viitoare pentru promovare.

HP Inc. cu Edi Chivu din nou in zi de gratie – marcator a inca unu hattrick, invinge greu Radio Romania Bucuresti cu 5-4 si isi indeplineste obiectivul de ramanere in Liga 1. De partea cealalta putem spune cu certitudine ca Radio Romania Bucuresti ar fi meritat prin jocul prestat sa obtina promovarea.
Dupa meciurile de baraj au urmat semifinalele.

Apa Nova, cu o tactica de asteptare foarte bine pusa la punct, invinge HP Enterpise 1 cu 3-1 si obtine astfel calificarea in finala. Cu siguranta ca invinsii si-ar fi dorit mai mult, dar trebuie sa se multumeasca in cele din urma cu finala mica.
In a doua semifinala am avut parte de un joc foarte frumos in care Generali a stiut sa gestioneze mai bine lucrurile si sa se impuna pe final cu 4-2 reusind, ca si anul trecut calificarea in finala. VTM, desi a luptat pana in ultimul minut s-a vazut invinsa si va lupta duminica pentru a ocupa ultima pozitie a podiumului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.