Meciuri spectaculoase si echilibrate in Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events!

Meciurile eliminatorii ne-au adus 4 partide cat se poate de echilibrate.

Fotbal Sports Events Semifinale si Baraj Foto 5La baraj, HP si Radio Romania Bucuresti au terminat egal, 1-1, un meci in care primii au dominat, dar contraatacurile taioase ale adversarilor au fost de foarte multe ori periculoase.
Ambele echipe au ratat mult dar rezultatul este unul corect.

Unicredit reuseste sa invinga pe final Dacris cu 5-4 la capatul unei partide spectaculoasa in care ambele echipe au luptat mult si in care au condus pe rand pe tabela de marcaj.
Rezultatul este insa unul strans care face meciul retur cu atat mai interesant si in care cu siguranta fiecare dintre echipe are sansa ei.

Fotbal Sports Events Semifinale si Baraj Foto 1Semifinalele au consemnat si ele 2 rezultate de egalitate.
Astfel, HP Enterpise 1 si Apa Nova au remizat la 2 un meci aprig disputat.
Gazdele acestui meci s-au vazut condusi inca din start si au trebuit sa caute in permanenta egalarea care insa a venit, la fel ca si in campionat, iar echipa care va merge mai departe se va decide miercuri.

Fotbal Sports Events Semifinale si Baraj Foto 7Generali si VTM a insemnat o disputa in care nervii au fost intinsi la maximum.
Cu toate ca a trebuit sa evolueze cateva minute in inferioritate numerica, vulpoii au stiut sa gestioneze foarte bine situatia si au egalat la 3.
Returul se anunta de foc si cu totii suntem nerabdatori sa aflam care vor fi echipele care vor disputa finala campionatului Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.