Am aflat podiumul Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events!

In weekend s-au desfasurat Semifinalele si Finalele Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events. Sambata a fost destinata Semifinalelor la care echipele calificate in aceasta faza ne-au tinut in suspans oferindu-ne totodata meciuri din ce in ce mai frumoase. Prima semifinala, cea dintre Oracle si Genpact, ne-a oferit o lectie de seriozitate. Desi toate meciurile dintre cele doua formatii au fost castigate de catre Oracle, pe toata durata jocurilor, nivelul de implicare a ramas maxim, toti sportivii dand ce au mai bun indiferent de scor. Cea de-a doua semifinala a avut o desfasurare diferita, intrucat a fost nevoie de jocul de dublu pentru stabilirea celei de-a doua finaliste. Astfel ca, Generali a reusit sa treaca de SAP, cu 2-1 la meciuri.

La finalul zilei de duminica am reusit sa ne cunoastem podiumul acestei prime editii de campionat de tenis de camp marca Sports Events. Dupa o intalnire cu meciuri tacticizate si cu emotii totodata, Oracle a reusit sa se impuna si sa fie numita Campioana rachetelor, trecand de Generali cu scorul general de 2-1, dupa ce racheta feminina a asiguratorilor a avut minge de meci si deci posibilitatea de a rasturna rezultatul in favoarea lor. Insa, asa e in tenis! Ii asteptam pentru revansa la editia de toamna.

Nici finala mica nu a fost mai prejos, unde Genpact a avut un joc consistent. Adversarii lor, SAP, au intors scorul in meciul 2 de simplu si au impins astfel intalnirea catre meciul decisiv, care pana la urma s-a incheiat 2-1. Genpact a devenit deci medaliata cu bronz a acestei editii.

Multumim tuturor echipelor participante (Oracle Romania, Generali Asigurari, Genpact Romania, SAP Romania, Schneider Electric, HPE, Vulpoi&Toader Management si Wipro Romania) la editia pilot a Campionatului de Tenis de Camp marca Sports Events care au dat dovada de seriozitate, strategie de joc bine gandita, sportivitate si spirit de fair-play!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.