Grădina Palatului Elisabeta, tărâm al copilăriei

Sute de copii şi familiile lor au fost invitaţi, astăzi, de Principesa Moştenitoare Margareta pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului.

Cei prezenţi au fost întâmpinaţi de principesa Margareta şi de principesa Muna a Iordaniei, mama suveranului haşemit al Iordaniei, regele Abdullah al II-lea.

Grădina Palatului Elisabeta a devenit astfel un tărâm de poveste pentru cei mici, unde au avut prilejul să se joace în cadrul mai multor ateliere şi să asiste la momente artistice speciale, la un spectacol de dans sportiv cu campionii naţionali ai Academiei ‘Mihai Petre’ şi asculte un recital muzical al bursierilor ‘Tinere Talente ale Fundaţiei Principesa Margareta’.

Principesa Margareta şi principesa Muna a Iordaniei, gazdele evenimentului, au considerat oportun să fie alături de cei mici şi au vizitat alături de ei atelierele de coroniţe şi meşteşuguri româneşti, au asistat la demonstraţiile de aeromodelism, scrimă, karate, dar şi salonul de coafură cu flori şi expoziţia de porumbei.

De asemenea, copiii au primit baloane albe, au mâncat dulciuri, îngheţată, au făcut fotografii cu clovnul Cristiano, au asistat la demonstraţii de magie şi au văzut în grădina Palatului o expoziţie fotografică inedită cu imagini din copilăria regelui Mihai.

Evenimentul dedicat celor mici a fost organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României.

sursa foto: romaniaregala.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.