Faza Finala a Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events este gata de start!

In acest weekend se desfasoara Faza Finala a Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events. Ca orice turneu serios de tenis si acesta respecta obiceiul de a programa Semifinalele in ziua de Sambata si Finalele Duminica. Astfel ca, la baza sportiva Voinicelu, Sambata incepand cu ora 17:30 vom fi prezenti pentru a urmari pe cele 2 terenuri alaturate, 6 si 7, primele intalniri ale weekend-ului.

Lidera grupei A, echipa Oracle intalneste rachetele celor de la Genpact, iar castigatoarea grupei B, echipa SAP, va juca in compania asiguratorilor Generali. Ambele confruntari vor fi interesante, de aceea ne bucuram ca putem viziona simultan cele 2 meciuri. Un plus pentru aceste doua zile de lupta, la finalul carora vom afla campioana este si prezenta in scaunul de arbitru a cate unui oficial la fiecare meci si un arbitru principal care supravegheaza buna desfasurare a competitiei.

Revenim cu informatii noi, dupa aflarea campioanei editiei de primavara si bineinteles si cu ierarhia completa, prin canalele Bucuresti FM. Va asteptam pentru meciuri live, desfasurate pe zgura, ca la Rolland Garros, sambata si duminica de la ora 17:30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.